Zasebna hiška z bazenom na istrski obali

0
686
Zasebna hiška z bazenom na istrski obali

Verjetno vsakemu od nas po napornih mesecih omejitev misli že uhajajo proti poletju, z upanjem na več svobode in sproščenih dni. In če bi radi dopust še vedno preživljali odgovorno in varno, potem je zasebna hiška z bazenom lahko prava rešitev za vas in vašo družino. 

Udobje za vso družino

Na novo zgrajena hiša na zahodni obali Istre v kraju Betiga med Rovinjem in Fažano je primerna za 4-6 oseb. Hiša je moderno opremljena, ima dve spalnici, kopalnico, dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo z vsemi modernimi pripomočki kot so pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, zamrzovalnik in še mnogo drugega. Iz dnevne sobe je pogled na pokrito teraso z veliko mizo in stoli ter bazen z ležalniki in zunanjim tušem. Celotna parcela je ograjena in nudi popolno zasebnost. Za še dodatno udobje smo poskrbeli s klimatiziranimi prostori, LCD televizorjem, brezžičnim internetom, brezžičnim prenosljivim zvočnikom, dodatno posteljico za otroka, pralnim strojem, ledomatom, vinsko vitrino in žarom.

 Vse na dosegu roke

Če ste med tistimi, ki na dopustu radi parkirate avto in se vanj v naslednjih 14 dni ne usedete več, vam bo lokacija hiše več kot odgovarjala. Zjutraj se lahko s kolesom odpeljete do obalnega bara, kjer ob poslušanju valov spijete prvo kavico, v eni izmed pekarn kupite sveže pečeni kruh in pri ribarju kupite sveže ribe za kosilo. Čez dan boste lahko uživali v udobju hiše, na pokriti terasi, se zleknili na ležalnikih, z otroci ustvarjali v njihovem otroškem kotičku ali pa se hladili v bazenu. Če radi čutite na sebi vonj po morju pa lahko kar peš ali pa s kolesom obiščete eno od bližnjih plaž in zaplavate v čisti morski vodi. Ob dolgih poletnih popoldnevih si boste lahko ob poslušanju vam priljubljene glasbe in dobri buteljki vina spekli kaj na žaru, zvečer pa se morate z otroci nujno sprehoditi še do bližnjega kioska s sladoledom.  Tako boste lahko tudi v “korona časih” poskrbeli za vašo varnost, pa vseeno ne boste prikrajšani za brezskrbnost poletnih dni. 

Za avanturiste

Če pa ste bolj avanturistične narave, vam Istra nudi neskončno možnosti za raziskovanje. Le kratka vožnja z avtom vas loči do zgodovinskih mest Pule ali Rovinja. Vzemite si čas za ogled starega mestnega jedra z bogato kulturno dediščino, puljskega amfiteatra, sprehodite se ob rovinjskem mestnem obzidju, obiščite kakšnega od muzejev ali galerij, otroke peljite v puljski akvarij. Ogled lokalne tržnice je vedno zanimiv dogodek, lahko pa samo pohajkujete po mestu in opazujete ljudi. Na dnevni izlet se lahko odpravite do Grožnjana ali Motovuna, slikovitih malih mestec z izjemnim razgledom in dobrimi restavracijami.

Zelo blizu je Fažana, malo, umirjeno mesto s pristaniščem, kjer je veliko igral za otroke, ogromno restavracij, zvečer pa prijetne glasbe uličnih glasbenikov. Iz Fažane je le kratka vožnja z ladjico do Narodnega parka Brioni, kjer si lahko ogledate Safari park, Titovo rezidenco, muzeje ali pa tam celo prespite. Za ljubitelje umetnosti na Brijonih vsako leto v avgustu poteka tudi gledališče Ulysses z izjemnimi gledališkimi predstavami pod vodstvom Rade Šerbedžija.

Istra nudi tudi nešteto kolesarskih poti, ki so lepo označene in primerne tako za malo manj kot bolj pripravljene kolesarje. Od Stare Barbarige do Fažane lahko ob obalnih poteh najdete številnime bare, varovano plažo in najem ležalnikov. Nudijo tudi odbojko na mivki, najem kajakov, kanujev, ski jetov, windsurf opreme, vožnje z napihljivimi tubami in še bi lahko naštevali. 

GALERIJA

SAN ISTRIAN VILLA Team
+38640642146sanistrian@gmail.com
http://www.san-istrian.com/