Kinetic Reactor

0
1404
Kinetic reactor

Voda je naravna dobrina, brez katere ni življenja za nobeno bitje na našem planetu. Prav tako je edina dobrina na Svetu, ki ni nadomestljiva, kar pomeni, da jo moramo čuvati, spoštovati in ne onesnaževati! Zaradi tega je postala voda v sodobnem svetu zelo strateškega pomena.

Cilj podjetja J in P d.o.o. je, da lahko pijemo čisto vodo iz domače pipe Vsi! Zato so izumili in tudi patentirali Kinetic reactor.

KINETIC Reactor - Logo

Preden so izumili ta patent, so jih zanimale pomankljivosti, oziroma napake, ki so jih obstoječi filtri za vodo pri čiščenju povzročili, oziroma nekateri ustvarili zdravju škodljive snovi v pitni vodi. Do zdaj znane naprave so skoraj vse delovale na sistemu absorcije vode (filtraciji). Z filtracijo so povzročili, da izločijo iz vode dobre in slabe elemente, ki so prisotni v vodi in ob enem povzročajo tudi skoncentrirano kopičenje bakterij in ostale nesnage v samem filtru, ki posledično ustvarijo leglo bakterij.

Raziskovali so, kako bi lahko vodo očistili brez filtracije, na naraven način, kot je to možno v naravi.

Kinetična tehnologija nikakor ne more poslabšati kakovosti pitne vode, kot to lahko naredijo določeni obstoječi sistemi. To je edina tehnologija, ki vodo čisti na naraven način in to brez absorbcije, brez UV sterilizacije, brez ozona, brez dezinfekcijskih sredstev, ampak delujejo samo naravne fizikalne sile. Kinetic reactor čisti vodo v razpršenem stanju in ne kot večina drugih sistemov v homogeniziranem tekočem stanju, kot je naprimer voda v stoječem stanju v kozarcu. Prednost kinetične tehnologije je, da lahko vodo očistimo na samem iztoku sanitarne baterije ali na samem vodnem viru, zato imamo več različnih naprav za obdelavo vode s kinetično tehnologijo.
Kinetic Reactor
Kinetic reactor je slovenski patentiran izdelek, ki je na pipi zmožen:

  • Izboljšati okus in vonj vode (dokaz nekaj tisoč uporabnikov)
  • zmanjšano nabiranje vodnega kamna (aragonitna oblika vodnega kamna)
  • zmanjšana vsebnost težkih kovin v vodi (dokaz nekaj nacionalnih laboratorijev)
  • zmanjšana vsebnost arzena v vodi (dokaz Šopren univerza )
  • zmanjšana vsebnost klora od 10 -70% (dokaz testiranja – meritve)
  • zmanjšana motnost vode (dokaz nacionalni laboratoriji)
  • varčevanje z vodo do 50% (dokaz vgrajen švicarski patent – regulator pretoka)
  • precej boljša hidracija telesa (naše telo je po pitju čiste vode bolj hidrirano in bolj sveže.)

ČISTA VODA, LEPOTA, ŠPORT IN ZDRAVJE

Hidracija telesa je zelo pomebna za naše zdravje in odvisna predvsem od tega, kakšno vodo pijemo. Vsi vemo, da naše telo vsebuje 70% vode in da naši organi v telesu ne morejo delovati, oziroma upravljati funkcije, če nimamo dovolj vode v telesu.
Pitna voda
Sodobni svet je prinesel zelo pozitivne novitete na področju čiščenja in distribucije pitne vode, ampak medtem tudi zelo škodljive posledice, ki so v embaliranju, dezinfekciji,.. Zaradi nepravilnega ravnanja z vodo, ko jo držimo v cevovodih, na sobni temperaturi, posebej škodljivo ravnanje je v plastenkah, kjer se v nekaterih izloča še bisfenol, se voda pretvori v nepravilno strukturirano vodo z vsebnostjo bakterij in stranskih učinkov.

Vsa živa bitja izhajamo iz narave in mati narava nam je podarila čisto vodo, ki je molekularno pravilno razporejena in z dosti energetskega naboja, kar je zelo pomembno za pravilno zdravo pitno vodo. Dobra pitna voda mora imeti po domače povedano čim bolj razpršene molekule v vodi, kajti le tako naše celice sprejmejo vodo v celoti. V primeru, če so molekule v obliki skupkov in jo nekateri imenujejo mrtva voda, jo naše telo zavrača in v najslabšem primeru se tudi zaradi ničevnega naboja nalaga v telesu.

Zato so zadnjih nekaj let delali na tem, da so dobili približek naravni vodi, z boljšo molekularno strukturo, ki jo povzroči hidrodinamična kavitacija in podtlačne sile, ki razvežejo koovalentne vezi molekul in kjer del energije sprejme voda, ki nato ta del energije prenese čez celice na naše telo, ki pa je posledično po pitju takšne vode bolj hidrirano in bolj sveže. Voda je zelo pomembna tudi v športu, kjer je zelo pomembna prava hidracija telesa.

Nalijte si vodo iz pipe, prečiščeno s Kinetično tehnologijo doma v svojo stekleničko ali jekleničko, ki je ob enem prijazna do okolja in jo vzemite s seboj na svojo rekreacijo ali trening. Zato so pri v podjetju ponudili tudi jekleničko, ki zadrži vodo hladno tudi na poti in jo prejmete ob nakupu kinetic reactorjev na raznih promocijah. NA ZDRAVJE, vam želijo ekipa Kinetic reactor.

KINETIČNA TEHNOLOGIJA ČIŠČENJA VOD

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja smo dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih, tehnologijo pa selimo v vaš dom. Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni rabi? Omejevanje nalaganja vodnega kamna, odstranitev organskih in anorganskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo in uničevanje bakterij ter drugih mikroorganizmov v vodi, z uporabo vodnega toka.

KINETIC REACTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo, kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih inštitutov doma in po svetu. KINETIC reactor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, odstranjuje neželene anorganske (npr. železo) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode, pa je precej manj prijazen.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe, brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reactor navkljub svojemu delovanju ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reactor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo po enem letu uporabe.

KJE LAHKO KINETIK REAKTOR KUPITE?

Na naši spletni strani so navedeni vsi trgovski centri, kjer lahko Kinetic reactor kupite takoj ali pa ga naročite na naši spletni strani www.kinetic-reactor.com/
Kinetic reactor akcija

Napiši komentar

Vnesite svoj komentar!
Ime